car

 

Опреснителните курсове са предназначени за водачи, които притежават свидетелство за управление на моторно превозно средство от категория "В", но е необходимо да си припомнят техниката на управление на автомобила.

 

 Опреснителните часове Ви предлагат отлична възможност да възстановите своите умения зад волана, както и да си върнете увереността при управлението на автомобила.

По време на курса основно ще наблегнем на:

  • Управление в интензивна градска среда
  • Преценка на възникналите ситуации и вземане на адекватно решение
  • Предприемане на необходимите мерки за избягване на пътно транспортно произшествие
  • Съобразяване с индивидуалните желания на курсиста

Как протичат опреснителните часове?


 В началото на опреснителния курс се извършва оценка на уменията Ви за управление на моторно превозно средство, както и на необходимия набор от теоретични познания за безопасно поведение при управлението на автомобила. Въз основа на направената оценка се определят основните области върху, които трябва да се наблегне по време на обучението. Ще имате възможност да си припомните шофиране в градска среда, потегляне по наклон, паркиране (перпендикулярно, успоредно), управление извън града и движение по автомагистрала.  

 Обучението се провежда в удобно за курсиста време, включително събота и неделя. Необходимия брой часове определяте лично Вие. От наша страна може да очаквате препоръка, която ще получите в края на първото занятие. 

 За да сме максимално полезни за Вас, ние предлагаме възможността за разширяване на пакета от опреснителни часове без да губите процента от намалението. Какво означава това? Ето няколко примера, които ще отговорят на въпроса. Ако прецените, че пакет от 6 учебни часа ще Ви е достатъчен, то тогава 1 учебен час ще струва 33 лева. В последствие решавате да вземете още 2 допълнителни часа. Тогава няма да заплатите допълни 70 лева (2x35), а само 66 лева (2x33). По подобен начин стоят нещата и за пакета от 10 опреснителни часа. За всеки следващ час след десетия цената ще бъде по 29 лева.

 След направената оценка е възможно част от часовете да се провеждат и с личен автомобил.

        Цени за учебен час:

   Пакет от 1 до 5 учебни часа - 35 лева
   Пакет от 6 до 9 учебни часа - 33 лева
   Пакет от 10 учебни часа - 29 лева*
за всеки следващ час след десетия цената е 29 лева на учебен час.